Tadaaz Brugs DakcentrumDe baets
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Procedure aansluiting

De jeugdwerking van VVC Beernem profileert zich op 2 verschillende niveau’s: gewestelijk en provinciaal jeugdvoetbal.

Zowel de gewestelijke als de provinciale teams trainen 2x per week.  Daarnaast bieden we ook nog exclusieve techniektraining aan per leeftijd.

Gewestelijke ploegen
De gewestelijke ploegen spelen competitiewedstrijden in de regio. De gewestelijke teams zijn in principe toegankelijk voor iedereen, maar we houden rekening met de woonplaats van de jeugdspeler. Er zijn gewestelijke ploegen voor iedere leeftijd. Wenst u aan te sluiten, dan kun je dit onlineformulier (meldpunt talent) invullen.

Provinciale ploegen

De provinciale ploegen spelen competitiewedstrijden in de hele provincie.  De samenstelling van deze teams gebeurt met een focus op talent en kwaliteit. Wij hebben een scoutingscel die spelers scouten/screenen met aanleg voor voetbal. Deze screening gebeurt zowel intern als extern. Jeugdspelers die extern gescreend werden, kunnen uitgenodigd worden om een aantal trainingen mee te maken en mogelijk uiteindelijk geselecteerd worden om onze teams te vervoegen.
Wenst u uw talent te melden, dan kan je dit formulier (meldpunt talent) invullen.  Wens u dat uw kind gescout wordt? Onderaan  het infoveld van de website kunt u dit ingeven.

Eens het spelletje proberen?

Uiteraard kunt u uw kind vrijblijvend enkele trainingen laten meetrainen. Het is tenslotte belangrijk te weten of je kind zich goed voelt bij het spelletje. Dit doe je eveneens door het (meldpunt talent) in te vullen.

Voor de voetbalschool, kinderen geboren in 2016 of 2015 (U6) geldt deze procedure eveneens. Meer informatie vind je hier.