Tadaaz Brugs DakcentrumDe baets
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Kennismaking training

  De zoektocht naar een geschikte sport is geen gemakkelijke opgave. Daarom organiseert VVC Beernem kennismaking trainingen. 

  Volledig vrijblijvend kan je zoon of dochter in september aan één of verschillende trainingen deelnemen. Dit kan iedere woensdag.

   Op de voetbalvelden in Den Akker Oedelem

  •  om 15u30 voor kinderen geboren in  2018 of later

  Op de voetbalvelden in Den Akker Oedelem,

  •  om 17u voor kinderen geboren in 2018 of later
  Inschrijving is gewenst, dit kan hier via deze link

  Ben je ouder dan 5 jaar?  gebruik dan deze link

  Alle kennismakingstrainingen zijn volledig vrijblijvend, je mag komen zoveel je wilt.  Speciale kledij hoeft niet, de gym-kledij van school is goed genoeg. 
   
  Waarom  VVC Beernem? 
  VVC Beernem is de enige vereniging in Groot-Beernem met een footpass 2 sterren label. Wat dit eigenlijk betekent leggen we hier met feiten in een notedop uit;
  • We voldoen aan de strenge criteria voor jeugdopleiding die V V (Voetbal Vlaanderen) als Vlaamse zuil in de KBVB oplegt. 
  • We  de enige vereniging in Groot-Beernem zijn die met de jeugd Provinciaal voetbal speelt in reeksen met Zulte Waregem, KSV Roeselare, KV Oostende,… Maar ook gewestelijk tegen de buren uit St Joris, Moerkerke enz.. Zo kan ieder spelertje zich ontwikkelen op zijn niveau!
  • Dat iedere speler een bal heeft voor de training
  • We niet alleen voldoende trainers hebben, ook dat deze voor de onderbouw ( de ‘kleintjes’, onze trots) allemaal gediplomeerd zijn. Net als de bovenbouw trouwens.
  • Dat ons jeugdopleidingsplan voldoet aan de nationale eisen.
   

   

  “Er zijn geen belangrijke wedstrijden of trainingen, er zijn alleen belangrijke kinderen!”