Tadaaz Brugs DakcentrumDe baets

Kennismaking training

  De zoektocht naar een geschikte sport is geen gemakkelijke opgave. Daarom zijn er bij VVC Beernem kennismaking trainingen. 

  Volledig vrijblijvend kan je zoon of dochter aan één of verschillende trainingen deelnemen. Dit kan door aan te sluiten op de ingeplande trainingen, deze kun je vinden op https://www.vvcbeernem.be/jeugdploegen/
  Alle kennismakingstrainingen zijn volledig vrijblijvend.  Speciale kledij hoeft niet, de gym-kledij van school is goed genoeg. 
  Wist je dat:
  VVC Beernem de enige vereniging in Groot-Beernem is die met jeugd werkt en een footpass 2 sterren label heeft. Wat dit eigenlijk betekent leggen we hier met feiten in een notedop uit;
  • We voldoen aan de strenge criteria voor jeugdopleiding die V V (Voetbal Vlaanderen) als Vlaamse zuil in de KBVB oplegt. 
  • We  zowel Provinciaal voetbal spelen in reeksen met Zulte Waregem, KSV Roeselare, KV Oostende,… Maar ook gewestelijk tegen de buren uit Damme, Steenbrugge enz.. Zo kan ieder spelertje zich ontwikkelen op zijn niveau!
  • We niet alleen voldoende trainers hebben, ook dat deze voor de onderbouw ( de ‘kleintjes’, onze trots) allemaal gediplomeerd zijn. Net als de bovenbouw trouwens.
  • Dat ons jeugdopleidingsplan voldoet aan de nationale eisen.
  Interesse?  Geef een mailtje richting tvjo@vvcbeernem.be, het antwoord zal nooit lang op zich laten wachten.
   

  “Er zijn geen belangrijke wedstrijden of trainingen, er zijn alleen belangrijke kinderen!”