Tadaaz Brugs DakcentrumDe baets
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Kennismaking training

Jongen?  Meisje?  Geboren in 2016/2015 of eerder en je wil het spelletje proberen?  Lees dan hieronder verder. 

Voetballen mag terug, doch gezondheid  blijft ook onze grootste  bezorgdheid, daarom zorgen we er voor dat de kennismakingstrainingen, na een grondige risicoanalyse, volledig corona-proof zijn.  Eén van de strikte maatregelen is dat de training beperkt is tot max 15 spelertjes, daarom organiseren we ook meerdere trainingen, dit zowel in Drogenbrood Beernem, als in Den Akker Oedelem. 
Wanneer?
Op onderstaande dagen van 17u30 tot 18u30:
  • Drogenbrood: Iedere dinsdag op de buitenpleinen
  • Den Akker: iedere donderdag op de buitenpleinen
Drogenbrood sporthal:
  • Alle woensdagen in de zaal  van 16u30 tot 17u30
Schrijf je nu al in, dit via de opgave button verder op deze pagina.
Uiteraard is 1 of 2 trainingen wat weinig om te weten of het wel je zoon/dochter  zijn ‘ding’ is.  Daarom zijn alle trainingen tot eind september volledig vrijblijvend.  Speciale kledij hoeft niet, de gym-kledij van school is goed genoeg.
Ben je al 6 jaar of ouder? Natuurlijk mag je komen meetrainen om eens te proberen. Wil je toch liever op je juiste leeftijd? Contacteer ons via de contactbutton onderaan en we geven je zo snel mogelijk de trainingstijden van de leeftijdgenootjes door.
 
Waarom  VVC Beernem? 
VVC Beernem is de enige vereniging in Groot-Beernem met een footpass 2 sterren label. Wat dit eigenlijk betekent leggen we hier met feiten in een notedop uit;
  • We voldoen aan de strenge criteria voor jeugdopleiding die V V (Voetbal Vlaanderen) als Vlaamse zuil in de KBVB oplegt. 
  • We  de enige vereniging in Groot-Beernem zijn die met de jeugd Provinciaal voetbal speelt in reeksen met Zulte Waregem, KSV Roeselare, KV Oostende,… Maar ook gewestelijk tegen de buren uit St Joris, Moerkerke enz.. Zo kan ieder spelertje zich ontwikkelen op zijn niveau!
  • Dat iedere speler een bal heeft voor de training
  • We niet alleen voldoende trainers hebben, ook dat deze voor de onderbouw ( de ‘kleintjes’, onze trots) allemaal gediplomeerd zijn. Net als de bovenbouw trouwens.
  • Dat ons jeugdopleidingsplan voldoet aan de nationale eisen.

Je kid zal komen?

 

Geef graag je gegevens door via de de opgave button, dit met de datum dat je kid komt. 

Opgave deelname

Je had nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier: Contacteer ons

 

“Er zijn geen belangrijke wedstrijden of trainingen, er zijn alleen belangrijke kinderen!”