Tadaaz Brugs DakcentrumDe baets
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Partner Cercle Brugge

19 april 2023 hebben de bestuursleden van VVC Beernem, VVCB TVJO Kristof Marly enenerzijds  en Piet D’Hooghe voorzitter van Cercle  Brugge en hun ATVJO Bram De Rop anderzijds het partnership tussen VVCB en Cercle Brugge ondertekend.

Stappen vooruit zetten met de spelers, de trainers en sportieve staf is een gegeven dat VVC Beernem hoog in het vaandel draagt.

Spelers en trainers van eigen bodem kansen geven om in één van beide fanion teams terecht te laten komen is één van de doelstellingen van VVC Beernem. Spelers uit Beernem in de hoogste competitie zien uitkomen de ultieme doelstelling.

Met tal van profclubs in de korte West Vlaamse nabijheid is een partnership met één van hen dan ook de grootste stap die we als gemeentelijke vereniging kunnen zetten.

Het partnership met Cercle omvat een breed spectrum: basis EHBO voor onze afgevaardigden en trainers, blessurepreventie, assistentie bij videoanalyse en nog veel meer expertisedomeinen zullen worden gedeeld.

Detectie van onze talenten en hen professioneel begeleiden naar een nog hoger niveau, aanbrengen van technische skills, kortom, een grote stap voor een kleine vereniging, een nog grotere stap voor onze spelers.

Het partnership zal in de voorbereiding van het seizoen 23-24 al voelbaar zijn voor de nauwe medewerkers en nog des te meer voor alle leden wanneer het nieuwe seizoen wordt afgetrapt met in het bijzonder voor de spelers.