Tadaaz Brugs DakcentrumDe baets
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

De Derby tegen HO Oedelem op Den Akker!

Zondag is er de derby tegen HO Oedelem. Laat VVCB zich een hak zetten door de buren of veranderen we de Hoger in Lager?  Wees erbij en geef ons alvast de vocale overwinning. Garage Hallaert is alvast overtuigd van ons succes en schenkt de matchbal. Interesse in een andere auto?  Bezoek de website van  garagehallaert.

Nu zondag match op Den Akker! Niet op Drogenbrood!

Zondag wordt de match van de Fanion A tegen SK Torhout wegens de aangekondigde storm op Den Akker gespeeld.  We hopen dat het iets meer windbeschutte terrein op Den Akker ons toelaat ons gewone spel te spelen en we onze leidersplaats met glans kunnen verdedigen. Vergeet niet: de match begint om 15u! Tot zondag.

De webshop staat online

Een paar kousen?  Een exclusieve wintermuts? Een damartje in VVCB kleuren? In de webwinkel vindt je alle VVCB artikels.  De bestellingen worden thuis bezorgd. Met één klik ben je er: https://www.sportswearadvisor.be/vvc-beernem/

VVCB- Spermalie Middelkerke

Zondag 26 januari ontvangen we Spermalie Middelkerke op onze terreinen van Drogenbrood. Oud KSC voorzitter Geert Strobbe van Strobbe engineering en Jeannine van Coifure Crea zijn de matchbalschenkers voor deze wedstrijd.  Aftrap van onze schenkers om 14u30. Breng hen een bezoekje: http://www.nvstrobbe.be/index.php https://www.facebook.com/pg/Coiffure-Crea-500498083313619/posts/

Openingsmatch 2020

De openingsmatch van 2020. De race naar de titel wordt ingezet tegen Oudenburg, een rechtstreekse concurrent voor de titel.  Verstevigen we onze koppositie of wordt deze een thriller.  Kom het live meemaken op de velden van Drogenbrood.  

Het laatste optreden

Een laatste optreden van de fanions op onze velden dit jaar.  Onze Beernemse Beren neemt het op tegen de leeuwen uit Ruiselede. Het duel der klauwen, zondag om 14u30 op Den Akker.

Topper voor onze Fanion B!

Zondag spelen onze Fanion B, met de ‘B’ van eigen Beernemse spelers, thuis tegen de leider in hun reeks: Zandvoorde.  Steken we stokken in de wielen van Zandvoorde? Smeert onze Beernemse jeugd hen een tweede seizoensverlies aan?  Wees er bij en schreeuw, roep, steun onze youngsters naar een prachtprestatie in deze topper!

Truffelverkoop tvv de jeugd

Dit seizoen gaan we terug vol voor de heerlijke truffels. De traditionele lekkerste afsluiter voor de komende feestdagen. Voor €10 krijg je 600gr van dit heerlijke smeuïge chocoladewonder. Steun je ploeg! Iedere ploeg volgens categorie met de grootste verkoop krijgt alvast een mooie cohesie activiteit aangeboden! (1 ploeg 2/2 tot 5/5, 1 ploeg 8/8 en...
Read More