Tadaaz Brugs DakcentrumDe baets
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

International Youth Cup Nl

 

 

VVC Beernem heet u van harte welkom op ons  internationale jeugd tornooi.

Voor de editie 2020 verwelkomden we ploegen uit Algerije, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Nederland, Ierland, Senegal, Vlaanderen en Wallonië.

Beernem, gelegen op 8 km van het Venetië van het noorden: Brugge. De  kleuren en de klauwen van de Beernemse beer herken je in ons logo. Met een internationaal erkend 2 sterren footpass label  zijn we de maatstaf in de streek voor jeugdopleiding.  Beernem, een bloeiende sportgemeente met een hart voor de jeugd, waar fun and formation de sleutel tot succes is. 

 

VVC Beernem heeft 2 campussen met in totaal 5 grote terreinen, 3 duiveltjesterreinen en een bal bal terrein.  Het tornooi gaat door op de Campus in Beernem, een in 2018 volledig vernieuwde site met een ultramodern centraal complex.   De site wordt omgeven door een polyvalente indoorzaal, een snelle atletiekpiste, een cross countrcycling parcour en een fitness.

 

In de streek:

De Middeleeuwse stad Brugge behoort tot de meest bezochte plaatsen in België. De historische stad heeft veel cultureel erfgoed waardoor toeristen uit zowel binnen- als buitenland de stad massaal bezoeken. Niet voor niets dat de historische binnenstad van Brugge in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Wie het centrum van Brugge bezoekt zal opvallen dat de binnenstad haar uitstraling voor een zeer groot deel heeft weten te behouden. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de oude gebouwen, straten en pleinen. Brugge is echter meer dan alleen een verzameling mooie gebouwen, pleinen en straten. Het is bovenal een stad waar het Bourgondische leven nog steeds een belangrijke plaats inneemt. Zoals het een goed Bourgondiër betaamd kun je in Brugge volop genieten van heerlijke spijzen en dranken. Voor liefhebbers van chocolade is Brugge helemaal een walhalla. Je kunt hier heerlijke chocoladeproducten kopen van meer dan vijftig lokale chocolatiers!

 

De Vlaamse Kust is de kuststrook van België gelegen aan de Noordzee. Het is tevens de enige kuststrook die het land kent. Behalve de prachtige stranden heeft de kust van België meer te bieden. Er is namelijk ook veel cultuur, geschiedenis en een prachtige natuur te vinden. De meest bezochte en populaire badplaatsen zijn Knokke, Blankeberge, Middelkerke en Oostende. Naast de vele musea, watersporten, gezellige boulevards en heerlijke eetgelegenheden zijn er ook een aantal pretparken en zeeaquariums te vinden.

 

In de korte nabijheid is er een ruime keuze aan overnachting.  Hier vind je de lijst van hotels en logementen.

 

Hostels

 

Tijdens het tornooi is er uiteraard lekkers voor ieders genoegen, ieders cultuur en ieders overtuiging.  Wil je de streek verkennen; Vlaanderen als culinaire tempel van Europa heeft veel te bieden.

 

Wil je meer informatie?  Vul graag het contactformulier in:

 

Contact