Tadaaz Brugs DakcentrumDe baets
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Familiedag 30 april

Het seizoen nadert met rasse schreden zijn einde.

Tijd om het met de warme VVCB familie  af te sluiten op onze familiedag waar onze allerkleinsten tot onze fanions van eigen opgeleide jeugd samen deze dag beleven.

Centraal staat natuurlijk hetgeen ons allen bindt: het voetbal. Doorheen een programma waar bepaalde leeftijden hun laatste competitiematch afwerken en andere leeftijden onderling strijden om sportief succes is er ruimte om met je ploeg en familie samen te genieten van een BBQ, eens springen in het springkasteel of genieten van een drankje bij hopelijk mooi weer. We voorzien alvast een grote tent mochten de weergoden ons wat minder gezind zijn. De tombola zal zeker ook niet ontbreken, we kijken al uit wie de hoofdprijs, de fiets, mee naar huis neemt.

Het juiste programma voor de ploegen wordt meegedeeld door de trainers en via PSD.

We verklappen alvast dat tijdens de rust van het fanion optreden er een penaltycup is waar van U6 tot U15 gestreden wordt om de ultieme beker.

Een grote tent om te genieten, dan is de kantine vrij om kledij te passen. Na de lamentabele ervaring met de vorige leverancier Macron zetten we nu in op een lokale leverancier om zo een prima dienstverlening te kunnen garanderen. De familiedag is dan ook het moment om de nieuwe kledij te passen voor volgend seizoen. Passen kan tussen 11 en 14u.

Inschrijving voor de BBQ is afgesloten

De BBQ, het gezellig samenzijnmoment met je ploeg. Niemand minder dan hoeveslagerij De Bokke komt deze verzorgen. Wat valt er te smullen?

Voor de kids, we zetten er geen leeftijd op, jullie weten zelf hoeveel hij/zij eet, is er een BBQ worst en een skelle beenham aan €9.

Voor de grote eters serveren we hetzelfde maar voegen we er nog Stijns overheerlijke kippesaté aan toe, dit voor €15.

Alles natuurlijk met groentjes en sausjes.

Er kan tussen 12 en 14u en tussen 18u30 en 19u30 aangeschoven worden.

En, het is een feest, dus de aperitief wordt door de vereniging aangeboden!

Inschrijving voor de BBQ is afgesloten.