Tadaaz Brugs DakcentrumDe baets
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

VVC Beernem Nieuws

Trainingen

Onze federale overheid heeft beslist trainingen terug toe te laten.  Max 20 spelers, onder begeleiding, beperkingen, restricties,… 

VVC Beernem heeft beslist geen veldtrainingen voor de jeugd meer te laten doorgaan tot ……begin augustus.  Laat ons allen gezond verstand hanteren dat deze datum in uitvoering kan gebracht worden.

Waarom?

De restricties voor  trainingen jeugdvoetbal zijn derhalve dat er eigenlijk enkel nog sprake kan zijn van techniektraining.  Geen ‘we leven ons eventjes uit met dat ronde ding’ zoals de mededeling laat vermoeden.

De gemeente heeft serieus geïnvesteerd in het inzaaien van de velden, daarop trainen zou hun investering tenietdoen en ons volgend seizoen terug opzadelen met een veredelde weide. 

We nemen onze verantwoordelijkheid in deze onwezenlijke tijden.  Het kleine onzichtbare monster is een beetje onder controle maar bijlange het land nog niet uit.  

Het zijn harde tijden, voor ons, voor jullie en zeker voor de spelertjes.  Het verlangen naar de vriendjes en het spelletje is groot.  Ook bij ons.  Als we dit allen met gezond verstand aanlopen dan zien we elkaar binnenkort gezond en wel terug op onze groene velden.