Tadaaz Brugs DakcentrumDe baets
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

VVC Beernem Nieuws

Ontbijt wordt verzet

Aan alle leden en sympathisanten van VVC Beernem,

Naar aanleiding van de restricties uitgevaardigd door de Nationale en Vlaamse regering en aangevuld door verdere bepalingen op provinciaal vlak, zijn we genoodzaakt om de verkoop en verdeling van de ontbijtmanden van aanstaande Zondag 8 November uit te stellen.

Het is spijtig maar als bestuur van sportvereniging VVC Beernem begrijpen we zeer goed waarom.   Bovendien is het ook onze hoogste prioriteit om zorg te dragen voor onze leden en iedereen die ons een warm hart toedraagt.

Dit is echter geen afstel maar een uitstel. Een nieuwe datum is reeds vastgelegd: zondag 14 Februari 2021, Valentijn dus. De ontbijtmanden zijn ideaal om de dag van de geliefden te starten. De formule blijft dezelfde en wie ingeschreven is, hoeft verder niets te doen. Mogen we wel vragen om iedere persoon die via jullie een mand besteld heeft, op de hoogte te brengen. Wij zorgen verder voor alles. Begin februari contacteren we iedereen om te kijken of de bestelling nog klopt.

Het uitstel biedt bovendien ook de mogelijkheid om de ontbijtmanden aan meer mensen aan te bieden. Er is duidelijk interesse met tot op vandaag meer dan 500 bestelde ontbijten. Met de hulp van iedereen kan dit zeker nog verhoogd worden. Bovendien zorgen wij naast de tombola die nu al was voorzien, voor een extra verrassing.

Het is duidelijk dat ook in deze moeilijke tijden ons dynamisch bestuur niet bij de pakken blijft zitten en alternatieve oplossingen zoekt om het verlies van inkomsten (denk aan bijvoorbeeld de inkomsten uit de kantine en entrees bij wedstrijden van de 2de en 4de provinciale ploegen) op te vangen. Daartoe plannen wij nog dit jaar een wenskaartenverkoop en een Pizza & Wijn take-away (volledig in lijn met de richtlijnen van de Overheid). Verdere communicatie hieromtrent volgt nog.

Bij deze willen we iedereen van harte bedanken voor jullie hulp, begrip en ondersteuning.

Maar bovenal wensen we iedereen een goede gezondheid en dat ieders familie vrij mag blijven van Covid 19 besmettingen.

Samen sterk.

Het bestuur van VVC